Legénybúcsú

Legénybúcsú

Mióta klubunk átköltözött a Bazilikához a Club P2 felső szintjére, a két szórakozóhely egymást erősítve, tökéletes szimbiózisban működik.

Legénybúcsú megrendezésére különösen alkalmas, mivel a fenti, 40 fős, lounge és warm up party jellegű vendégtér kiegészül a lenti klubbal, mely évente több száz külföldi és magyar legénybúcsús csoportot lát vendégül, így az évek során hatalmas tapasztalatra tett szert a „stag-es”, azaz a férfias szórakozást kiszolgáló turizmus terén.

A lenti vendégtér lehetővé teszi csoportok egyidejű vendéglátását, akár a szeparált VIP-helyiségünkben is, a többi vendégtől külön, saját személyzettel és kiszolgálással.

Ezen szolgáltatásunkat nem csak legénybúcsúk alkalmával lehet és ajánlott igénybe venni. Amennyiben mást ünnepelsz, de hasonló szórakozásra vágysz, csak dobj ránk egy e-mail-t és leszervezzük neked álmaid partiját pont úgy, ahogy szeretnéd.
Legénybúcsú

Heart Budapest

1054 Budapest, Sas utca 9.

Jelenleg zárva tartunk.

Elérhetőségek

Közösség

Tájékoztatók

A heartbudapest.com weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtéséhez.